Instruktører

I mange år hadde jeg et ønske om å dele gleden med yoga til flere, og å

åpne et yogastudio i et vakkert og passende lokale i vår vakre bygd, Fetsund.

Så i april 2018 fant jeg muligheten, kun få minutter fra Fet sentrum. 

I et lokale, på den idylliske plassen, Livsgledefabrikken i Åsveien.

Samme år etablerte jeg YogAnett, og ønsker at dette skal være et inkluderende og godt sted å være, med et yogatilbud for alle. 

Min yogareise

En drøm kom i oppfyllelse våren 2018, da jeg endelig ble ferdig utdannet Yogaworks 200 Teacher Training, med dyktige Kari Helgesen Katsimpas. Den våren fikk jeg også møte interessante og kunnskapsrike Kausthub Desikashar, på en 4 dagers workshops om Chakraene. 

 

Fra tidligere hadde jeg Mediyoga instruktør kurset våren 2015, og Mediyogainstruktør i «Stress og utbrenthet» 2016, med Elisabeth Engquist.

Sommer 2019, var jeg så heldig å få gjennomføre Sacred Sound Yoga & Gong Therapy utdanningen, med fantastiske Anne Siri Langelandsvik og Helen Miller Lynch.

I januar 2019, startet jeg på Maja Thunes Terapeutiske Yogalærer utdanning, for psykiske plager, angst og depresjoner. Ferdig anno oktober 2019.
Reisen startet i 2013, da jeg tok et kurs i Globalyoga, med Eva Christensen, og har undervist i forskjellige yoga former siden den gang. 

Jeg er også utdannet treningsveileder NIH 2006 og aerobic instruktør 1999. Har undervist timer i sal siden 1998 på flere forskjellige treningssentre. Har hatt kurs og undervist klassisk yoga på flere forskjellige yoga sentere på Romerike, samt holdt flere egne yoga kurs.


Utenom min yogabakgrunn er jeg autorisert Helsefagarbeider (2013), og jobber til daglig som miljøarbeider i bolig, i Lillestrøm Kommune.

Yoga for meg
På yogamatten kan jeg stilne sinnet og få tid til å lytte til kroppen.
I dagens stressende hverdag er det lett å ignorere signalene kroppen gir oss.
På yogamatten får jeg tid og rom for pusten. Der kan jeg ta hensyn til og lytte til, kroppens begrensinger, både fysisk og psykisk.
Med yoga skaper jeg en balanse i kroppen ingen annen treningsform, før har gitt meg.
Er opptatt av å undervise en trygg og grundig praksis, og å formidle denne tilstedeværelsen og balansen videre til elevene i timen.

 

Namaste

© Administreres av Anja E. O. Bråthen for YogAnett

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon